Acum câteva zile am vorbit despre primele zvonuri importante despre eSIM-urile Vodafone, iar în aceste ore avem ocazia să descoperim că lansarea este acum iminentă. În caz că nu știți eSIM urmați din toate punctele de vedere clasicele cartele SIM din plastic pe care suntem obișnuiți să le folosim de câteva decenii.

Vodafone eSIM este la un pas de lansare

Cele mai importante avantaje legate de utilizarea lor se referă la impact mai mic asupra ecosistemului – eSIM-urile sunt virtuale, dar nu mai este necesară utilizarea plasticului, așa cum este cazul SIM-urilor „clasice” – și pot fi gestionate în toate aspectele prin intermediul smartphone-ului dvs. cu aplicații mobile.

Pe web este indicat faptul că primele eSIM sunt deja livrate la diferitele puncte de vânzare Vodafone pe teritoriul nostru. Vin cu un pachet realizat cu 100% materiale reciclabile și vândute clienților (vechi și noi) la prețul de 1 euro. Activarea eSIM ar trebui făcută pur și simplu prin proiectarea unui cod QR unic cu telefonul smartphone; utilizatorii pot efectua aceeași operație în viitor, pe dispozitive diferite, fără a modifica codul QR și fără costuri suplimentare.

În acest fel, utilizatorii vor trebui să formeze codul doar cu noul smartphone și să revină la utilizarea planului tarifar cu operatorul roșu. Până în prezent, nu este clar când Vodafone eSIM-urile vor fi disponibile pentru cumpărare, dar succesiunea rapidă a evenimentelor indică faptul că lansarea este aproape de noi.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune oferte de telefonie

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *