Există TWRP este fără îndoială recuperare personalizată mai popular și folosit pe dispozitivele Android, iar în aceste ore echipa de dezvoltare a anunțat sosirea asistenței oficiale pentru unele dispozitive Samsung și POCO.

Samsung și POCO îmbrățișează TWRP

Începând de la ultima, și anume POCO X2, smartphone-ul chinez primește suport oficial pentru TWRP cu o compilație identică cu cea dezvoltată pentru Redmi K30 datorită similitudinii extreme a hardware-ului dintre cele două dispozitive. Dacă dețineți unul dintre cele două smartphone-uri, puteți afla cum să atașați TWRP urmând acest link.

Venind pe dispozitivul gigant al Coreei de Sud, Samsung Galaxy A10, smartphone-ul Android de ultimă generație poate profita de recuperarea personalizată pentru modelul (SM-A105F) vândut pe piața asiatică. Ca și în cazul tuturor smartphone-urilor Samsung, este obligatoriu să te bazezi pe Odin. Acest link listează pașii pe care ar trebui să-i urmați pentru a îmbunătăți recuperarea personalizată pe smartphone-ul dvs. Samsung.

Ultimele două dispozitive care au primit asistență oficială TWRP provin de la marca Nvidia. Jetson TX2 este un sistem încorporat pentru studii de inteligență artificială al cărui hardware se bazează pe arhitectura Pascal a Nvidia. Al doilea dispozitiv, pe de altă parte, Jetson AGX Xavier, este utilizat pentru manipularea AI în interiorul autoturismelor cu conducere automată.

TWRP pentru dispozitivele Nvidia poate fi descărcat aici și aici.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *