Au mai rămas câteva ore pentru lansarea oficială a evenimentului OnePlus 9 este OnePlus 9 Pro, programat pentru mâine și la Reţea avansurile și zvonurile continuă să se succedă fără încetare, încercând să ne dezvăluie care ar trebui să fie caracteristicile cheie ale noilor smartphone-uri OnePlus.

Și astfel, în ultimele ore, dezvăluirile obișnuite au lansat câteva imagini noi de redare care ne arată OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro, a căror diferență estetică principală este pe spate și este reprezentată de sectorul fotografic, care pe o „versiune de bază” ”va fi au un senzor mai puțin, dar se vor putea baza pe tehnologia Hasselblad.

Iată, deci, cele patru culori ale următoarei serii de smartphone-uri de ultimă generație OnePlus:

Iată OnePlus 9 Pro în versiunea Pine Green

Și din nou despre noua serie de smartphone-uri de la OnePlus, pe forumul oficial producătorul chinez a postat câteva imagini care ne arată versiunea Pro în culoarea Pine Green și evidențiază modul în care este rezultatul unei combinații de factori diferiți.

De fapt, producătorul dorește să clarifice faptul că, atunci când își proiectează telefoanele, se gândește și la materialul caroseriei, la textura sa și la modul în care captează lumina, adăugând că această versiune Pine Green se poate sprijini pe un finisaj cu două straturi (cu film mat și sticlă satinată opacă), cu un rezultat care este moale la atingere și fără acumulări de amprente digitale ”.

Pete Lau, CEO și fondator OnePlus, a anunțat, de asemenea, că odată cu seria OnePlus 9 va reveni un caz special lansat acum câțiva ani cu OnePlus 5T: vorbim despre OnePlus Droid.

Acum îți poți obține dorința. pic.twitter.com/kG2gbd69Xw

– Pete Lau (@PeteLau) 19 martie 2021

Acest caz va merge mână în mână cu altele proiectate de producătorul chinez pentru a oferi utilizatorilor mai multe soluții pentru a-și proteja noul smartphone:

OnePlus 9 Pro

În cele din urmă, seria OnePlus 9 se va putea baza pe un accesoriu dedicat pentru pasionații de jocuri video: este o pereche de butoane fizice pe care utilizatorii le pot conecta la telefon în timp ce se joacă, astfel încât să poată sta pe o experiență mai atractivă.

OnePlus 9R

Acest accesoriu va fi cu siguranță compatibil cu OnePlus 9R, o versiune specială a smartphone-ului care urmează să fie vândută numai în India.

Declanșatorul jocului OnePlus 9

Programare mâine pentru prezentare oficială.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *