Pe 23 martie, noua familie de smartphone-uri high-end de OnePlus, și în aceste zile am avut ocazia să descoperim cu adevărat multe despre designul și caracteristicile lor, atât prin zvonuri și scurgeri, cât și prin informații oficiale publicate de companie sau anticipate direct de companie. Pete Lau.

Nouă performanță pentru OnePlus 9 și 9 Pro …

De exemplu, știm că OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro vor folosi tehnologia de încărcare rapidă a Warp Charge 50 W wireless și Warp Charge 65 W prin cablu, fără a menționa caracteristicile noii serii și ale modelului OnePlus 9R. Astăzi, datorită unei noi publicații a celor de încredere Evan Blass, avem ocazia să admirăm unele noi redă pe OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro.

După ce am descoperit versiunea specială „Morning Mist” a OnePlus 9 Pro, în imaginile de mai sus putem admira celelalte culori cu care vor fi comercializate smartphone-urile menționate mai sus. Randamentele se referă la culorile negru și violet pentru OnePlus 9 și verde și argintiu pentru OnePlus 9 Pro. În plus, pentru a fi la curent cu capacitățile fotografice din seria OnePlus 9,cont oficial Twitter pune câteva fotografii cu adevărat minunate.

… Cu locuințe oficiale înainte de lansare

O altă performanță dezvăluie întreaga familie de locuințe oficiale OnePlus 9 Pro înainte de lansare. În funcție de sursa scurgerii, locuințele vor fi vândute cu următoarele nume: Bamper Grey Grey, Bara de protecție unică, Bara de protecție din carbon este Bara de protecție din gresie neagră.

redarea ceasului oneplus 9 pro

Modelul Sandstore Grey Bumper ar trebui să aibă două nuanțe diferite, în timp ce versiunea Carbon Bumper are o textură în relief.

OnePlus Watch se prezintă pentru prima dată

La evenimentul din 23 martie, nu numai că vor exista noi smartphone-uri high-end, dar și cele mult așteptate și despre care vorbi vor găsi un loc. OnePlus Watch. Ceasul inteligent OnePlus aștepta mult timp fanii companiei, iar astăzi avem ocazia să descoperim aspectul său ipotetic grație unei interpretări fără precedent.

redarea ceasului oneplus 9 pro

Din imagine postată pe Twitter, este posibil să observați un ceas inteligent echipat cu o cutie circulară (posibil 46 mm), o curea din silicon și două butoane laterale fizice. Echipat potențial cu 4 GB RAM și certificare IP68, ultimele zvonuri pariază că OnePlus Watch va avea urmărire automată a activității fizice, senzor SpO2 și multe altele.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *