După ce Huawei a vândut Honor unui consorțiu de companii chineze, era de așteptat o schimbare puternică a mărcii, dar se pare că unele proiecte deja în curs de desfășurare în timpul colaborării anterioare vor fi comercializate. Acesta pare să fie cazul Honor “V40 Light Luxury Edition”, care este foarte asemănător cu Huawei Nova 8 și care, probabil, va fi numit Unur V40 Lite.

Dispozitivul este superb, cele două coperte din spate pe care le puteți vedea în fotografie prezintă o culoare albă perlată satinată, iar cealaltă, verde acvatic, în care sticla reflectă lumina într-un mod foarte interesant, linii b care converg către imensul „Camera Bump „prezent în stânga sus.

Honor V40 Lite poate avea un ecran OLED și două camere frontale

În plus, este posibil ca dispozitivul să aibă un ecran OLED foarte asemănător cu cel al fratelui său Huawei, deoarece din fotografii putem vedea că nu există cititor de amprente atât pe lateral, cât și pe spatele dispozitivului și singurul tip de afișaj capabil să țină un cititor de amprente dedesubt este tocmai acel OLED.

Din păcate, nu există nicio fotografie frontală a dispozitivului, dar dacă are două camere, ne găsim în fața corpului Huawei Nova 8 Pro, în timp ce dacă ar avea doar una, ar putea fi gemenii Huawei Nova 8. Dispozitivul este foarte estetic. interesant și va fi interesant de văzut, odată lansat pe piață, cum se va comporta în termeni de performanță și cameră și care este prețul acesteia.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *