Consorțiul Unicode este asociația responsabilă cu emiterea emoji. După suspendarea revizuirii noilor propuneri de emoji, subcomitetul Unicode Emoji a reluat cu sugestii pentru a solicita noi pictograme și emoticoane să fie incluse în mesaje.

Orice emoji pe care îl trimiteți de acum înainte poate intra în vigoare la începutul anului 2023, dar pentru a avea șanse mai mari de a fi aprobat, organizația are câteva sfaturi generale despre cum să scrieți o propunere.

Iată caracteristicile unui nou emoji

Președintele Jennifer Daniel explică faptul că un emoji potențial bun se pretează la utilizări multiple, poate fi folosit împreună cu alte emoji pentru a crea o judecată semnificativă cu pictograme, reprezintă, de asemenea, ceva nou și se remarcă în mod natural de emoji-urile existente.

Din păcate, anul acesta nu vom avea emoji-uri noi, deoarece Consorțiul Unicode a fost forțat amână eliberarea a unei noi versiuni din cauza pandemiei care a redus semnificativ disponibilitatea voluntarilor. Următoarea întâlnire pentru lansarea de noi emoji este așteptată în 2022.

Emoji-urile fac acum parte din vocabular, dar câte pot crea noi zâmbete distractive Emoji de bucătărie de la Gboard.

S-ar putea să vă intereseze: emoji-uri Android 12 pe orice smartphone Android înrădăcinat

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *