Mulți utilizatori cu Google Pixel 4, Google Pixel 4a și Google Pixel 5 se confruntă cu multe probleme în ceea ce privește Redare rezoluție HD pe Netflix. Problema de bază ar trebui să fie o eroare care afectează nivelul de protecție Widevine DRM care în schimb este setat la L1, comutați la L3.

Fără redare cu rezoluție HD

După cum am văzut în ghidul nostru despre ce este Widevine DRM și diferitele niveluri necesare pentru a reda conținut video protejat de Managementul drepturilor digitale, un smartphone echipat cu Widevine DRM L3 poate difuza conținut video numai cu o rezoluție de 480p, deoarece nu are afișaj Mediu de execuție de încredere (TEE).

Aceeași problemă este discutată și în forumul oficial de asistență Google, unde unii utilizatori susțin că au fost în contact cu eroarea după instalarea actualizării de securitate pentru luna aprilie. După cum am văzut în micul nostru ghid legat de mai sus, majoritatea smartphone-urilor Android (și, desigur, și Google Pixels) acceptă nivelul L1 al Widevine DRM și, prin urmare, redarea conținutului video la rezoluție maximă și în HDR.

Din păcate, până în prezent, nu există comenzi rapide pentru depășirea problemei; ne așteptăm să primim o declarație de la Google, trebuie doar să ne aruncăm cu răbdare. Trebuie menționat, totuși, că eroarea afectează un procent foarte mic de utilizatori Google Pixel; de asemenea, în felul nostru mic, nu am avut nicio problemă cu diferitele Google Pixel prezente în redacție.

Ați observat probleme după actualizarea patch-ului de securitate Google April? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *