huawei ceas gt

Un nou zvon despre produse Huawei a apărut online. De data aceasta vorbim despre ceasuri inteligente, în special următoarea iterație a seriei GT, pe care ne așteptăm să o ajungă cu denumirea GT 3, dar care, conform celor raportate de Weibo leaker (platforma socială chineză), ar trebui pur și simplu numită Huawei Watch 3, iau puțin nume pentru primele lor ceasuri inteligente.

Huawei Watch

Printre cele mai noi articole purtabile lansate de Huawei se numără Huawei Watch GT 2, GT 2 Pro și Watch Fit, toate produse extrem de valabile și bine finisate, conform tradiției pentru gigantul chinez. Watch GT 2 Pro este de fapt un ceas inteligent foarte interesant, deoarece are suport pentru aplicațiile HarmonyOS și a fost introdus în China împreună cu seria Mate 40, în octombrie 2020. Oferta purtabilă a Huawei include și câteva benzi inteligente, inclusiv Huawei Band 3 Pro, o bandă inteligentă pentru pasionații de fitness și fitness.

Din păcate, leaker-ul nu a dezvăluit alte detalii despre viitorul smartwatch de la Huawei, dar alte zvonuri vor sosi în curând.

Când vom afla mai multe despre data lansării, specificațiile și caracteristicile, cu siguranță vom fi gata să le recuperăm. Între timp, aș dori să vă reamintesc că o campanie de oferte este în desfășurare pe magazinul lor electronic, unde puteți găsi mai multe informații aici.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *