Samsung Galaxy S21 este fără îndoială unul dintre cele mai bune smartphone-uri Android din 2021, a cărui calitate l-a permis Samsung a închide Q1 2021 cu un record de venituri important comparativ cu cele din primul trimestru al anului 2020. Cu toate acestea, familia smartphone-urilor de ultimă generație este protagonistul o pierdere incredibilă de valoare ca un nou studiu publicat de SellCell.

Deja la 57% comparativ cu valoarea inițială

Samsung Galaxy S21 Pierdere în valoare aprilie 2021

De fapt, la câteva luni după lansarea oficială, seria Samsung Galaxy S21 a pierdut între 44,8 si 57% a valorii sale inițiale care, comparativ cu cea a iPhone 12 (între 18 și 33,7%), oferă o viziune clară a modului în care suferă lumea Android depreciere cu siguranță mai brusc și mai important decât gama iOS.

Voi intra în detaliu, după cum puteți vedea din tabelul de mai sus, Samsung Galaxy S21 cu 256 GB de spațiu intern pierdut pe 19% în valoare lunară, ajungând la maximum -57,1%. Samsung Galaxy S21 + 5G este singurul dintre cele trei noi smartphone-uri Samsung care „doar” își pierde valoarea cu 14,9% pe lună.

Samsung Galaxy S21 Pierdere în valoare aprilie 2021

După cum am spus câteva rânduri mai sus, o scădere atât de semnificativă a valorii afacerii nu este nimic nou în lumea Android. Graficul publicat de BankMyCell pune pe hârtie tendința valorii iOS față de Android: dacă smartphone-urile Apple pierd în medie 16,7% pe an, cele Android cresc până la 33,62%.

Dacă scăderea valorii Samsung Galaxy S21 nu îi place pe cei care au cumpărat noua serie în prima zi, este cu siguranță apreciată de cei care așteaptă de obicei câteva luni pentru a-și maximiza investiția, bazându-se pe efectul descris în această știre.

Ce părere aveți despre acest studiu? Cumpărați de obicei smartphone-uri noi în prima zi sau așteptați câteva luni pentru a le plăti mai puțin? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Recenzie pentru Samsung Galaxy S21 | Recenzie Samsung Galaxy S21 + Recenzie Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *