LG este Samsung tocmai am lansat ghidul de câștiguri pentru Q1 2021, aceasta este o indicație a expozițiilor economice care așteaptă să cunoască în detaliu veniturile diferitelor grupuri de produse. Să începem cu comanda, deși LG a vrăjit pentru totdeauna piața telefoanelor mobile, compania a înregistrat i venituri trimestriale mai mari niciodată înainte.

Performanță record pentru ambele companii

LG a raportat venituri consolidate de 18,8 trilioane de woni coreeni, egală cu 14 miliarde de euro, pentru T1 2021 și un profit operațional de 1,5 trilioane de woni coreeni, aproximativ 11 milioane de euro la cursul de schimb; este o creștere de 39,2% In fiecare an. Departamentele care au generat această creștere importantă sunt cele legate de soluțiile pentru acasă și divertisment.

Câștigurile Samsung LG Q1 2021

Trecând la Samsung, gigantul sud-coreean sărbătorește o creștere incredibilă a profiturilor datorită vanzari excelente din seria Samsung Galaxy S21. În primul trimestru al anului 2021, vânzările consolidate s-au ridicat la 65 trilioane de woni coreeni, aproximativ 48 miliarde de euro la cursul de schimb, în ​​timp ce profitul operațional a fost de 9,3 trilioane de woni coreeni, puțin sub 7 miliarde de euro.

Aceste numere, luate individual, reprezintă o creștere de 17,48% în vânzări și un salt al profitului operațional de 44,19% comparativ cu T1 2020.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Recenzie pentru Samsung Galaxy S21 | Recenzie Samsung Galaxy S21 + Recenzie Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *