Dintr-un nou raport de marcă Cercetarea contrapunctului sosesc vești bune pentru Samsung: se pare, de fapt, că seria Samsung Galaxy S21 în primele săptămâni de disponibilitate a înregistrat cifre mult mai mari decât anul trecut cu seria Samsung Galaxy S20.

Înainte de a continua, trebuie remarcat faptul că raportul publicat de Counterpoint Research se referă doar la piața SUA și are în vedere primele șase săptămâni de disponibilitate a primelor două serii din gama gigantului coreean.

Numere mari pentru Samsung Galaxy S21 în Statele Unite

De asemenea, în această perioadă de timp din SUA, raportul dintre vânzările înregistrate de Samsung Galaxy S21 și Samsung Galaxy S20 ar fi de la 2 la 1: în practică, noua generație de smartphone-uri emblematice ale gigantului coreean în prima lună și jumătate din disponibilitate a vândut aproximativ dublu anul trecut.

Samsung Galaxy S21

De asemenea, pe baza acestui raport, în comparație cu anul trecut, relația dintre vânzările celor trei modele din serie s-a schimbat, deoarece cea de bază a reușit să câștige o cotă de piață mai mare și acest lucru se datorează probabil diferitelor inițiative studiate de către Comisie. Un gigant coreean care își stimulează achizițiile (inclusiv schimbul, care vă permite să obțineți noul smartphone plătind un preț destul de mic).

Samsung Galaxy S21

Printre curiozitățile care rezultă din sondajul realizat de Conterpoint Research se numără două referitoare la mai multe decizii ale producătorului coreean destul de criticate la lansarea noii serii de smartphone-uri: adoptarea unui corp din spate în materialul plastic pentru modelul de bază și lipsa unui încărcător în pachetul de vânzare.

De asemenea, în ceea ce privește corpul, unii utilizatori au spus că îl preferă, deoarece ar putea oferi dispozitivului o aderență mai bună. Lipsa încărcătorului standard a fost apreciată ca o supărare minoră, dar nu ca o problemă insurmontabilă.

Citește și: Samsung Galaxy S21 Review

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *