Există multă așteptare pentru lansarea Huawei P50, poate cea mai importantă serie de smartphone-uri de ultimă generație Huawei, în această perioadă istorică marcată de repercusiunile importante legate de interdicția SUA. În ultimele săptămâni ne-am ocupat adesea de cele mai recente știri legate de noile smartphone-uri Huawei și astăzi intrăm în contact cu știri foarte importante despre viitorul Huawei P50.

Huawei P50 amânat pentru iunie?

O scurgere publicată pe Weibo, de fapt, indică acest lucru Huawei P50 ar fi fost amânată până în iunie. După cum am publicat în această știre, am vorbit recent despre faptul că gigantul chinez intenționa să prezinte smartphone-ul Pe 27 aprilie viitoare, aproape de Conferința dezvoltatorilor Huawei (HDC) programat în perioada 24-26 aprilie. Evident, zvonurile despre întârzierile de lansare sunt toate de evaluat, dar ar putea reprezenta una reală, având în vedere provocările majore pe care trebuie să le facă față companiei din lanțul de aprovizionare afectat atât de interdicție și din Statele Unite, cât și lipsa semiconductoarelor.

Huawei MatePad Pro 2 trece prin TENAA

Schimbarea subiectului, TENAA a pierdut câteva informații importante despre următoarea generație de Tableta de înaltă calitate a Huawei, sau succesorul excelentului Huawei MatePad Pro. Din ceea ce putem vedea din puținele informații colectate din baza de date TENAA, Huawei MatePad Pro 2 prezentați codul produsului WGR-AN19, acceptă conectivitate 5G SA / NSA și vine cu HarmonyOS preinstalat.

Este pentru prima dată când o tabletă Huawei este echipată cu sistemul de operare proprietar în loc de Android, dar este absolut în conformitate cu planurile strategice ale gigantului chinez care își propune să monteze HarmonyOS pe 100 de milioane de dispozitive până în 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *