Clubhouse

Clubhouse anuntat “Plăți“: Funcția de generarea de bani sunet social care permite utilizatorilor să trimită bani creatorilor lor preferați care fac parte din programul First Accelerator Creator. De fapt, intenția startupului este de a-și sprijini creatorii prin plăți directe, în stilul Patreon sau Onlyfans, de exemplu, mai degrabă decât să utilizeze venituri din publicitate în cadrul aplicației. Funcția este testată pe un grup mic de utilizatori de social media și ar trebui să ajungă la toată lumea în curând.

Cum va funcționa generarea de bani la un club

Creatorul trebuie să fi permis „Plăți”, În timp ce utilizatorul plătitor trebuie pur și simplu să înregistreze un card de credit cu care să trimită plăți. Apoi va fi suficient să atingeți selecția “Trimite bani“Alegând suma pe care doriți să o trimiteți creatorului. Un detaliu crucial este că 100% din suma plătită revine creatorului, Clubhouse nu păstrează nimic pentru sine.

Clubhouse

„100% din plată revine creatorului. De asemenea, expeditorului i se va percepe o mică taxă de procesare a cardului, care va fi direcționată direct către partenerul nostru de procesare a plăților, Stripe. “, citiți avizul Clubhouse. – Clubhouse nu va ține nimic.

CEO-ul Stripe, Patrick Collison, are a postat pe Twitter la scurt timp după publicarea blogului Clubhouse s-a publicat că „este plăcut să vezi o nouă platformă socială care se concentrează mai întâi pe profitul participanților, mai degrabă decât pe monetizare / publicitate în cadrul acesteia ”.

Anunț de generare de bani pe Clubhouse vine într-un moment crucial în viața noii rețele sociale, care, pe de o parte, caută modalități de a continua să crească și să nu-i facă pe utilizatori și creatori să-și piardă interesul și, pe de altă parte, încearcă să reziste concurenților, inclusiv cursă pentru a crea camere audio. Twitter, Facebook, Linkedin, Discord și altele au introdus deja (vezi Twitter Spaces) sau sunt în curs de a face acest lucru, copii reale ale camerelor audio Clubhouse din aplicațiile lor.

Monetizarea, în acest sens, va fi fundamentală, deoarece va oferi un stimulent creatorilor de a continua să folosească platforma pentru a-și vedea eforturile plătite și, în același timp, pentru a respinge sirenele ispitei.

Citește și: Discord dezvoltă și propria sa versiune a Clubhouse

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *