Vodafone TV

De ieri nou decodor TV Box Pro de Vodafone, un dispozitiv prin care utilizatorii au posibilitatea de a profita de potențialul și serviciile oferite de operatorul de telefonie cu platforma sa Vodafone TV.

În prezent, noul Vodafone TV Box Pro este inclus doar în pachetul Vodafone TV Sport Plus și Divertisment (pentru clienții noi cu FTTC, FTTH și FWA), o soluție care include NOW Pass Sport și Divertisment, precum și 6 luni de „ACUM Cinema și 12 luni de Amazon Prime pentru activări până la 31 martie 2021, toate la o taxă de 32 de euro pe lună.

Clienții existenți Vodafone TV (prin ADSL, FTTC și FTTH) pot, de asemenea, să taxeze pentru noul dispozitiv prin actualizare, returnarea vechiului decodor și plata costului unic de 59 de euro (taxat pe prima factură utilă).

Vodafone prezintă caracteristicile noului TV Box Pro

Pentru a caracteriza noul Vodafone TV Box Pro găsim suport pentru conectivitatea Wi-Fi 6, o nouă telecomandă Bluetooth cu taste dedicate pentru a accesa imediat servicii populare precum Netflix și Amazon Prime Video, un microfon integrat și o tastă dedicată pentru controlul vocal. (datorită căruia va fi posibil să măriți sau să reduceți volumul, să schimbați canalele, să deschideți o aplicație și multe altele), suport pentru căutarea vocală a conținutului pe care doriți să îl vedeți.

Alte inovații TV Box Pro includ o nouă interfață de navigare, o integrare mai mare cu Netflix și o interfață mai intuitivă pentru Zona pentru copii, cu posibilitatea de a seta o limită zilnică de utilizare (sau un interval de timp în care dispozitivul trebuie oprit) și afișați numai conținutul aferent grupei de vârstă selectate în fiecare profil.

Vă reamintim că Vodafone TV vă permite să accesați canale terestre digitale și cele ale altor servicii de streaming, precum și unele canale Sky, toate cu unele caracteristici foarte interesante, cum ar fi capacitatea de a întrerupe, relua, înregistra conținut unic sau complet serie.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *