Pentru a ne adapta la noile reguli prezente în rezoluția AGCOM 10/21 / CONS din februarie trecut, Vodafone a decis să blocheze automat serviciile premium pentru toți utilizatorii de telefonie mobilă.

Prin „servicii premium” înțelegem toate serviciile care pot fi activate prin SMS și conexiune de date, oferind horoscoape, jocuri, videoclipuri și muzică în streaming, știri, prognoze meteo, tonuri de apel sau altele prin „ plată unică sau abonament.

Vodafone va bloca serviciile cu tarif premium pentru toți clienții până pe 30 aprilie

În scopul protejării consumatorilor de activarea accidentală a serviciilor cu tarif premium, Vodafone va activa o blocare automată gratuită pentru toți utilizatorii de telefonie mobilă preplătiți și postplătiți. 30 aprilie 2021.

În acest fel, posibilitatea de a percepe clientului sume de bani pe factura telefonică sau credit rezidual pentru servicii premium este inhibată, cu toate acestea activarea blocului implicit de către Vodafone permite totuși accesul la serviciile Mobile Ticketing, servicii de informații bancare, servicii de televot, donații, servicii poștale private și cele care intră sub incidența serviciului poștal universal, precum și servicii de livrare electronică certificate și servicii de poștă electronică certificate.

În cele din urmă, clienții care doresc să își păstreze utilizatorii autorizați să cumpere Servicii VAS pot trimite un SMS care conține textul. “Deblocați ” cu numărul 3424042000, sau contactați asistentul digital TOBi, va fi, de asemenea, posibil să solicitați dezactivarea blocării automate în orice moment și gratuit, chiar și după activarea acestuia, contactând serviciul clienți al operatorului.

Vodafone notifică clienților săi din rețeaua mobilă următoarele dispoziții prin SMS, tot în această perioadă. oferiți unor clienți promoția de 50 Giga Free.

Citește și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE: iată pe cine să alegi

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *