Dacă intenționați să schimbați operatorul și doriți să încercați rețeaua și serviciile oferite de Vodafone, anunță astăzi operatorul roșu Încercați Vodafone, un program al cărui scop este de a permite utilizatorilor să încerce rețeaua Vodafone fără obligații.

Încercați netul fără obligație

Încercați Vodafone, care are un cost de acces de 5 €, include costul activării, costul SIM și prima lună a ofertei. De-acum inainte, 17 martie 2021, Încercați Vodafone este disponibil cu oferte Vodafone Special Unlimited pentru 7 euro pe lună, Vodafone Special Unlimited Limited Edition la 6,99 euro pe lună și Vodafone Special 100 Digital Edition pentru 9,99 euro pe lună.

Intrând în detaliu, Vodafone Special Unlimited oferă minute lunare nelimitate tuturor numerelor naționale din rețeaua fixă ​​și mobilă, SMS nelimitat și 50 gigaocteți de trafic de date în rețeaua 4G cu 5 euro pentru prima lună, pentru a trece apoi 7 euro pe lună. Oferta poate fi activată de utilizatori de la Fastweb Mobile, PosteMobile și alte MVNO-uri.

Vodafone Special Unlimited Limited Edition, pe de altă parte, oferă minute nelimitate tuturor numerelor naționale din rețeaua fixă ​​și mobilă, SMS nelimitat și 50 GB trafic de date în rețeaua 4G pentru 5 euro pentru prima lună, pentru a trece apoi la 6,99 euro in fiecare luna. Oferta poate fi activată pentru utilizatorii care solicită portabilitate de la CoopVoce, Tiscali, Rabona Mobile, Plintron.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune oferte de telefon

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *