În momentul scrierii, Vodafone lansează o nouă campanie promoțională: unii clienți norocoși ai operatorului roșu primesc un cadou minunat care răspunde la nume 50 Giga Gratuit.

În timp ce în această dimineață am vorbit despre posibilitatea de a cumpăra un Galaxy S21 sau iPhone 12 cu Vodafone (în rate și fără plata în avans), acest lucru noua promovare urmează 30 Giga Free pe care l-am descris acum câteva zile, dar este și mai bogat.

Vodafone 50 Giga Free: Toate informațiile utile

Așa cum sa întâmplat deja cu 30 Giga Free, de asemenea, promoția Vodafone 50 Giga Free este disponibil pentru activare numai pentru clienții la care se ajunge prin comunicări comerciale conexe.

În special, mesajul promoțional utilizat de Vodafone rezumă toate informațiile esențiale despre promoție: metode de activare / dezactivare, conținut, durata și termenul limită pentru activare. Iată-l:

Vodafone: 50 Giga pe lună timp de un an CADOU doar pentru tine! Apoi opriți automat. Răspundeți la 50 pentru activare până pe 23 martie 2021“.

Am citit bine: 50 GB gratuit pe lună pentru un an întreg, cu activare pur și simplu prin răspunsul „50” la mesaj și dezactivare automată. În acest caz, clientul are timp 23 martie pentru a activa promoția, dar, desigur, termenul care trebuie respectat este cel indicat în SMS-ul primit.

Trebuie remarcat faptul că traficul de date în cauză poate fi consumat exclusiv pe teritoriul național, nu în roaming pe teritoriul Uniunii Europene. În plus, deoarece Vodafone 50 Giga Free este o promoție suplimentară în ceea ce privește oferta care poate fi activă pe linie, consumul relativ poate fi păstrat la vedere printr-un contor dedicat.

Nu poate fi exclus primul că promoția poate fi disponibilă prin alte canale de activare, cum ar fi aplicația MyVodafone și zona clienților de pe site-ul oficial al operatorului.

Sunteți client Vodafone? Ai primit acest frumos cadou? Spuneți-ne în comentarii.

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *