Vodafone a reînnoit și a creat protecția smartphone-urilor împotriva daunelor accidentale, Vodafone RED Care New, destinat cumpărătorilor de smartphone-uri, împreună cu una dintre ofertele Infinito, Infinito Gold Edition și Infinito Black Edition.

Costul a ceea ce este, la urma urmei, asigurare este inclus în planul de plată pentru primele 12 luni, dar dacă doriți, îl puteți extinde până la un total de 24 de luni prin achiziționarea cardului RED Care care include protecțiile Cască completă este Protectie pentru ecran, ambii inclus în acoperirea „gratuită” de 12 luni:

  • Cască integrală RED Care dă dreptul smartphone-ului la un an de reparații pentru daune accidentale, reparând astfel daunele cauzate de umflături, contactul cu lichide, ecranele sparte, camerele etc.
  • Protector de ecran RED Care face ceea ce sugerează numele și, prin urmare, acționează în caz de spargere a ecranului sau daune imputabile lichidelor și chiar și în acest caz poate fi utilizat doar o dată pe an.

Activare Vodafone RED Care New nu este automat, trebuie să fie client în termen de 15 zile de la semnarea unei oferte Infinito să o solicite printr-un link trimis prin SMS. Odată activat, veți avea acces la o zonă rezervată de pe site-ul dedicat din care să solicitați intervenții sau să vizualizați starea eventualelor reparații.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *