Trimiterile remodelate sunt înapoi, ceea ce afectează în mod negativ buzunarele utilizatorilor. Acesta este cazul astăzi, care vede unele SIM-uri private implicate într-o creștere care se referă și la transmiterea facturii pe hârtie, cel puțin pentru acei utilizatori care nu au activat încă factura digitală.

O creștere de aproape doi euro pentru aceste cartele SIM

Creșterea SIM-urilor pentru datele de abonament se ridică la 1,99 euro pe lună sau 23,88 euro pe an pentru cei cu o astfel de ofertă, cu efect de la 6 aprilie 2021. l utilizatori afectați de noua remodelare Vodafone, deja notificată din februarie, au putut căutați orice ofertă mai convenabilă și anulați cartela SIM, fie oprind complet linia, fie făcând portabilitate către un alt operator de telefonie mobilă.

În vederea reducerii impactului asupra mediului, pentru a-și „atrage” clienții să treacă la facturarea digitală, Vodafone anunță simultan o creștere de 0,61 euro pentru costurile de livrare a contului de hârtie, începând cu 27 mai 2021 De la aceeași dată, o modificare va fi, de asemenea, inclus în contract, precedând o penalitate în cazul plății cu întârziere a facturilor, cu un procent care variază de la 0% la 6% în funcție de zilele de întârziere și istoricul plăților.

Utilizatorii interesați au primit deja o comunicare adecvată începând cu 19 februarie și dacă între timp nu au anulat linia sau au dus cartela SIM la un alt operator, începând de astăzi vor începe să plătească cu 1,99 euro mai mult pe lună (23,88 euro în caz de conturi).

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *