Whatsapp este aplicarea mesagerie instanta cea mai utilizată în lume și echipa de dezvoltare care se ocupă de versiune WhatsApp beta lucrează constant pentru a introduce și testa noi caracteristici concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Noua actualizare 2.21.8.1 și migrarea prin chat

În aceste ore echipa a publicatactualizare 2.21.8.1 WhatsApp Beta pentru Android cu știri interesante despre dimensiunea previzualizări ale fișierelor media partajat în chat. De fapt, după cum puteți vedea din imaginile de mai jos, primirea unui mesaj care conține un fișier media (în acest caz este o imagine, dar presupunem că este valabilă și pentru GIF-uri și fișiere video), generează o previzualizare mai mare, permițându-vă pentru a vedea mai multe detalii direct din previzualizare.

Venind la funcția pe care credem că este cea mai importantă la care lucrează echipa de dezvoltare, WhatsApp se pregătește să faciliteze gestionarea mai multor conturi pe dispozitive iOS și Android. Astăzi avem confirmarea că WhatsApp funcționează migrarea chat-urilor din iOS către Android, așa cum se arată în imaginea de mai jos. Din ceea ce putem crede din puținele informații legate de funcționarea caracteristicii, se pare că, pe măsură ce un utilizator încearcă să adauge un dispozitiv cu un alt sistem de operare, aplicația recomandă să descarce actualizarea prin App Store sau TestFlight pentru a evitați orice probleme de migrație.

actualizare beta a WhatsApp 2.21.8.1 migrare chat nouă

Cum se actualizează WhatsApp Beta |

Dacă funcția despre dimensiunea mai mare a previzualizărilor mesajelor multimedia este deja disponibilă prin actualizarea WhatsApp Beta din Magazin Play sau prin descărcarea APK-ului din APK Mirror, o estimare nu este disponibilă la lansarea funcției care permite migrarea chat-ului.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *