Știri mari transmite acasă WhatsApp, cea mai utilizată aplicație de mesagerie instantanee din lume. De fapt, a program beta pentru WhatsApp Web, disponibil atât pentru utilizatorii Android, cât și pentru iOS, ceea ce va aduce o noutate foarte binevenită, mai ales într-o perioadă precum cea pe care o trăim în care mulți oameni lucrează de acasă cu computerul lor.

WhatsApp chiar și atunci când telefonul este oprit

Pentru a furniza acest lucru anticipare suculentă este din nou @WABetaInfo, pe care de-a lungul timpului am început să-l apreciem pentru expertiza și credibilitatea primului plan. Noul program beta pentru WhatsApp Web vă permite să utilizați aplicația de pe computer fără ca telefonul dvs. smartphone să fie pornit sau conectat la rețea.

Și datorită noii funcții, va fi posibilă utilizarea versiunii web pe patru dispozitive în același timp, o noutate excelentă, în special pentru companiile care utilizează WhatsApp Business și, astfel, să poată verifica mesajele și să răspundă clienților din diferite locuri.

Printre celelalte inovații care urmează să apară WhatsApp Web Beta găsim posibilitatea de a șterge un mesaj pentru toată lumea, convenabil pentru chat-urile de grup. Apelurile și mesajele de pe WhatsApp Web Beta funcționează numai dacă destinatarul are instalată cea mai recentă versiune de WhatsApp pe smartphone-ul său. În mod similar, utilizatorii care au Portal, primul dispozitiv hardware Facebook, vor trebui să-l înregistreze pentru programul Beta, altfel nu vor putea efectua apeluri. În plus, toate conturile WhatsApp configurate pe portal vor trebui să se înregistreze pentru WhatsApp Web Beta pentru a continua să funcționeze.

Momentan nu există informații cu privire la data de deschidere a programului beta pentru WhatsApp Web, dar nu ar trebui să treacă mult, rămâneți în spatele nostru pentru a fi informați cu privire la evoluția situației, foarte interesant dacă utilizați aplicația de mesagerie și pe un computer .

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *