Deoarece companiile folosesc adesea calculator să vă gestionați inventarul, Afaceri WhatsApp acum le permite să își creeze și să gestioneze propriul catalog de pe clienții platformei web și desktop, astfel încât să își poată gestiona catalogul printr-un ecran mai mare.

WhatsApp Business vă permite acum să gestionați cataloage și prin intermediul clientului

Pe lângă posibilitatea de a crea și gestiona cataloage prin intermediul clientului, Whatsapp acum oferă companiilor posibilitatea de a ascunde anumite articole dintr-un catalog și de a reveni pentru a le vizualiza atunci când devin disponibile din nou.

Pentru a ascunde un articol dintr-un catalog pur și simplu mergeți Setări> Instrumente de afaceri> Catalog și apoi înăuntru Alte optiuni din meniul cu trei puncte și la final Ascunde.

Elementele pot fi, de asemenea, ascunse chiar și în bloc, prin apăsarea și menținerea unuia dintre elemente pentru a activa selecția multiplă. Cu toate acestea, puteți reveni la vizualizarea articolelor ascunse anterior accesând pagina cu detalii despre produs și selectând Ssib mereu în voce Alte optiuni.

Pentru cei neinițiați, funcționalitatea catalogului a fost introdusă de WhatsApp la sfârșitul anului 2019. Compania susține că există peste 8 milioane de cataloage corporative pe platforma sa.

Recent WhatsApp activat capacitatea de a profita de Deep Links pentru a descărca orice Pachet de autocolante oficial și elimină necesitatea de a vizita WhatsApp Sticker Store.

Citește și: Ferește-te de această nouă înșelătorie pe WhatsApp

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *