Whatsapp este fără îndoială cea mai utilizată aplicație de mesagerie din lume, dar nici astăzi utilizatorii nu au multă libertate de a-și exprima gusturile schimbând unele elemente de interfață. Dacă, de exemplu, pe Telegram fiecare utilizator poate schimba în mod liber culoarea textului legat de etichetele meniului și multe altele, WhatsApp vă permite să schimbați doar tema generală a aplicației – o temă deschisă sau o temă întunecată – și puțin mai mult.

WhatsApp se deschide pentru personalizarea UI

Această limită pare a fi rezolvată de echipa de dezvoltare a aplicațiilor Facebook, după cum arată fotografiile de mai jos, împărtășite recent de către profilul oficial al WABetaInfo. După cum puteți vedea din imagini, clientul pentru iOS are o culoare diferită pentru elementele clasice ale interfeței de utilizare, cum ar fi butonul Înapoi pentru a părăsi un chat.

Aceasta nu este în mod evident o schimbare epocală, dar este posibil ca echipa de dezvoltare să lucreze la un sistem care să permită o adaptare mai profundă a unor elemente ale interfeței WhatsApp. Din păcate, ceea ce ne-a arătat WABetaInfo este doar o prognoză timidă la ceea ce ne putem aștepta și, din păcate, nu avem nicio modalitate de a prezice când caracteristica va fi introdusă oficial în versiunea stabilă a WhatsApp.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *