Dezamăgit de surpriza ouălor de Paște? Sau nu ați primit nicio ouă pentru că au fost crescute? Nu-ți face griji, bi GoDeal24 darul este asigurat și nu rău. Datorită promoției minunate de Paște 2021, care vă permite să primiți cadou Windows 10 Professional, nu este chiar rău dacă vă actualizați computerul sau dacă veți conecta unul nou.

Windows 10 ca cadou cu ofrande de Paște

Dacă aveți un computer care rulează încă Windows 8 sau, mai rău, Windows 7 și ați decis să îl actualizați sau dacă ați văzut ghidul nostru de construire a computerului pe YouTube, este posibil să fi observat că utilizarea Windows-ului 10 este probabil cel mai convenabil pentru joacă sau lucrează de acasă.

Mulțumită GoDeal24 puteți face acest lucru fără a cheltui prea mulți bani, iar de Paști o puteți face în cifre și mai mici. Dacă pe lângă Windows 10 căutați și o cheie de activare pentru Office (2016 sau 2019), nu plătiți nimic pentru noul sistem de operare. Noua promoție lansată pentru a sărbători Paștele 2021 oferă de fapt o cheie Windows 10 Pro gratuită pentru cumpărătorii de la Office:

Dacă, pe de altă parte, nu aveți nevoie de o licență Office, deoarece aveți deja una, folosiți o alternativă sau utilizați-o deloc, nu vă faceți griji, deoarece prețurile de achiziție Windows sunt excelente, o ofertă interesantă pentru cei care au două computere.instalați sau faceți upgrade. Folosind codul EGD50, pentru a fi introdus înainte de plată, veți obține de fapt o reducere de 50% la prețul de listă.

Același cod de reducere EGD50 poate fi, de asemenea, utilizat pentru achiziționarea unei chei de activare pentru anumite produse, destinate unor birouri sau aplicații interne foarte specifice:

Dacă sunteți în căutarea unui anumit produs Office, iată cel cu codul EGD55 puteți obține o reducere de 55% la achiziționarea acestor licențe, la prețuri finale foarte avantajoase:

Acestea sunt doar câteva dintre promoțiile pe care le puteți găsi pe GoDeal24 de sărbătorile de Paște, pentru economii substanțiale. Vă reamintim că, după ce ați plasat comanda, veți primi cheia achiziționată direct în căsuța de e-mail, fără a fi nevoie să așteptați expedierea unui colet.

Cu GoDeal24 nu cumpărați pachetul clasic de vânzare cu amănuntul, ci doar cod pentru a activa software-ul Microsoft. Pur și simplu descărcați versiunea corectă de Windows sau Office de pe site-ul oficial Microsoft, cu avantajul că aveți întotdeauna cea mai recentă versiune disponibilă, instalați-o și, atunci când vi se solicită procedura, introduceți codul achiziționat pentru a începe să îl utilizați fără nicio problemă.

Pentru orice problemă există un serviciu de asistență care răspunde 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, prin trimiterea unui e-mail la această adresă.

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *