Conform celor mai recente date actualizate până în martie 2021, acoperirea 5G a WINDTRE acum ajunge la 9 regiuni, în timp ce în rest a fost extins la noi orașe și provincii, în plus, operatorul a adăugat și două smartphone-uri noi printre cele compatibile cu rețeaua de ultimă generație.

Rețeaua 5G a WINDTRE acoperă acum 86,4% din populație

Cele 9 regiuni acoperite în prezent de rețea 5G din WINDTRE sunt Abruzzo, Basilicata, Friuli Venezia Giulia, Liguria, Molise, Trentino Alto Adige, Umbria, Valle D’Aosta și Veneto, însă unele zone din aceste regiuni sunt încă goale.

În restul regiunilor, rețeaua 5G a operatorului ajunge acum la 14 noi provincii: Alessandria, Asti, Caserta, Como, Lucca, Milano, Modena, Novara, Pavia, Piacenza, Prato, Reggio Calabria, Roma și Sardinia de Sud. WINDTRE a actualizat, de asemenea, lista capitalelor acoperite, inclusiv Messina și Ragusa.

Zonele accesate de rețeaua 5G pot fi, de asemenea, controlate vizual prin harta interactivă de pe pagina dedicată de acoperire a rețelei mobile WINDTRE.

Două smartphone-uri noi sunt acum activate 5G cu WINDTRE

Pe pagina dedicată a site-ului web al operatorului, două smartphone-uri noi au fost adăugate pe lista dispozitivelor certificate de WINDTRE pentru utilizarea rețelei 5G: Xiaomi Mi 11 5G este Samsung Galaxy A32 5G.

Cu toate acestea, nu este exclus ca un alt dispozitiv activat 5G care nu este prezent în această listă să poată profita în continuare de rețeaua WINDTRE de a cincea generație.

Citește și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE: iată pe cine să alegi

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *