WindTre ofensiva acerbă continuă să câștige noi clienți și astăzi lansează o campanie pentru foștii clienți Wind și Tre, care primesc o invitație prin SMS pentru a merge la un magazin WindTre pentru a activa oferta GO 50 Flash + pentru 9,99 euro pe lună cu o solicitare simultană pentru portabilitatea numărului dvs.

WindTre GO 50 Flash + numai pentru unii clienți anteriori

Pentru cei care nu știu, WindTre GO 50 Flash + include minute nelimitate pentru toate numerele naționale, 200 SMS pentru toate numerele naționale și 50 GB de trafic 4G + pe internet (până la 1000 Mbps în descărcare). 8,99 € pe lună. Așa cum se indică în SMS-ul trimis foștilor clienți selectați de Wind și Tre, activarea ofertei este gratuită, dar există un cost de 10 euro pentru noul SIM, care se adaugă la necesitatea de a efectua prima reîncărcare minimă pentru suma primei luni înainte de ofertă. Iată mesajele SMS trimise clienților anteriori:

INCREDIBIL! 50 GB, 200 SMS și minute nelimitate la 8.99E / lună pe rețeaua de cea mai bună calitate WINDTRE. Activare GRATUITĂ și SIM 10E în magazinele noastre până pe 22/03. Detalii despre costurile suplimentare în caz de utilizare și informații de confidențialitate pe windtre.it/go-50-flash-plus

Cu toate acestea, surprizele de la WindTre sunt nesfârșite: unii dintre clienții deja selectați vor putea activa noile versiuni ale ambelor oferte. MIA 100 este MIA 100 Easy Pay începând de la 8,99 euro pe lună. În special, MIA 100 oferă minute nelimitate pentru toate numerele naționale, 100 SMS pentru toate numerele naționale și 100 GB de trafic de internet 4G în 10,99 euro pe lună cu debit la credit rezidual. Același pachet pentru MIA 100 Easy Pay, dar în acest caz costul lunar este redus la 8,99 euro pe lună contra debitului pe C / C sau card de credit.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune oferte de telefon

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *