WINDTRE colaborează cu Nexi și să lanseze o nouă soluție pentru a oferi profesioniștilor posibilitatea de a se muta în lumea plăților digitale. Hai sa vorbim despre Nexi Mobile POS, care îți permite acceptați rapid plăți cu cardul de credit și de debit, sigur, confortabil și în condiții foarte avantajoase.

WINDTRE Nexi Mobile POS disponibil cu oferte profesionale

Nexi Mobile POS acceptă toate cardurile majore de plată, inclusiv PAGOBANCOMAT și garantează credit într-o singură zi lucrătoare, precum și asistență 24 de ore pe zi. ILPOS-ul este inclus împreună cu toate ofertele Voice din gama Professional cu un avans de 9,99 euro (fără TVA).

Unele dintre ofertele profesionale sunt următoarele:

  • Lumea profesională, cu minute și gigaocteți de trafic de date nelimitat la 21,99 EUR pe lună;
  • Profesionist complet, cu minute nelimitate de apeluri către toate telefoanele fixe și mobile, gigaocteți nelimitați și 100 de SMS-uri pentru 15,99 euro pe lună;
  • Personal profesionist, cu 50 gigaocteți de trafic de date pentru 9,99 EUR pe lună.

Pentru a afla toate ofertele profesionale disponibile, vă recomandăm să aruncați o privire pe site-ul oficial al operatorului.

În plus, pentru a oferi posibilitatea de a păstra legătura cu orice client extern, WINDTRE a decis să mărească minutele internaționale incluse în oferta Full Professional, variind de la 20 la 50. Această opțiune va fi disponibilă și profesioniștilor care au activat deja oferta începând cu 16 martie.

Și din nou, dacă doriți să vă actualizați smartphone-ul cu un model proeminent, care este, de asemenea, capabil să vă susțină în gestionarea muncii, WINDTRE oferă acum posibilitatea de a combina un smartphone din serie cu oferte profesionale cu minute și gigabyte nelimitați. Samsung Galaxy S21. Acestea pot fi achiziționate în rate începând de la 11,99 € pe lună (fără TVA).

În cele din urmă, noul serviciu poate fi, de asemenea, activat DNS dinamic, care permite profesioniștilor să se conecteze la adresa lor IP și să își controleze afacerea de la distanță.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *