Vești bune pentru clienții înregistrați WINDAY: de joi 8 aprilie 2021 și pentru fiecare joi a lunii, programul gratuit de loialitate WINDTRE oferă un premiu extrem de lacom: smartphone-ul premium Samsung Galaxy S21 5G cu o memorie de 128 GB.

În special, acest premiu foarte atractiv va fi luat ca parte a competiției Câștigă testul Giga, care oferă o condiție foarte specifică pentru a putea participa: competiția este deschisă exclusiv clienților WINDTRE care sunt înregistrate în FERESTRELE și activând anterior opțiunea 100 GIGA RAPID.

Acesta din urmă are un cost sumă forfetară 99 de cenți și oferă clientului un total de 100 GB de trafic de date pentru a fi exploatat pentru o zi (chiar dacă descrierea opțiunii disponibile prin WINDAY, cu referire specifică la foștii clienți ai mărcii Wind, vorbește expres despre două zile).

Reveniți la competiție Câștigă testul Giga u ai premii, trebuie remarcat faptul că, în general, fiecare sesiune de jocuri oferă activarea gratuită a opțiunilor cu 100 sau chiar 1.000 GB trafic de date timp de 6 zile, totuși deja în ultimele luni WINDTRE a actualizat regulamentul și a introdus posibilitatea de a câștiga Samsung Galaxy S21 5G 128GB sau un cupon Promoshopping de 1.000 de euro.

Numai pentru Samsung Galaxy S21 5G este propus Aprilie 2021: De joi, primul câștigător al fiecărei sesiuni de jocuri îl va putea câștiga pe lângă selecție WinDay 1000. Fiecare sesiune recompensează primii 2.000 clasificați cu următoarele premii:

  • opțiune WinDay 1000 (1000 GB timp de 6 zile) pentru cel mai rapid 50 de clienți care va răspunde corect la cele 9 întrebări din test.
  • opțiune WinDay 100 (100 GB timp de 6 zile) pentru toate celelalte.

Clienții câștigători vor fi contactați prin SMS și opțiunea selectată va fi activată automat, după notificare. Câștigătorul smartphone-ului va fi invitat, din nou prin SMS, să acceseze aplicația și să introducă datele necesare pentru livrarea premiului în termen de 15 zile (în termen de 180 de zile).

Citește și: Recenzie pentru Samsung Galaxy S21 5G

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *