Dacă cineva vă spune că o piesă importantă din Xiaomi Mi Band 5 a ajuns în interiorul Xiaomi Mi 11 Ultra, va indica direcția actuală de producție a Xiaomi către ea? Pare ciudat, dar așa este, confirmarea vine de la Lei Jun, CEO și cofondator al gigantului chinez.

Xiaomi Mi Band 5 în interiorul Mi 11 Ultra

Spus în acest fel, se poate părea că Xiaomi a mers la economii, reciclând cine știe ce componentă din banda sa inteligentă care este pe piață pentru aproximativ douăzeci de euro. În realitate, a fost „reciclat” micul ecran AMOLED de 1,1 inci al benzii de fitness, care și-a găsit locul în spatele noului smartphone, în interiorul inserției colosale care închide camera triplă.

Pentru a arăta acest detaliu interesant a fost tocmai Lei Jun în timpul unei transmisii în China, fără a specifica totuși dacă ecranul a fost recuperat din stocul Xiaomi Mi Band 5, care în ultimele zile a văzut înlocuirea Xiaomi Mi Band. 6 sau dacă ați comandat un nou stoc de ecrane AMOLED de la furnizorul dvs.

Cu siguranță, alegerea de a folosi o componentă bine-cunoscută i-a permis Xiaomi să suporte costurile de producție și cercetare, deoarece inginerii companiei asiatice cunosc deja toate caracteristicile micului ecran.

Amintiți-vă că Xiaomi Mi 11 Ultra va ajunge și pe piețele occidentale cu 1.991 de euro, un preț cu siguranță ridicat, dar în conformitate cu fișa tehnică. Reamintim că, pe lângă ecranul QHD de 6,81 inci, smartphone-ul poate sta pe un Snapdragon 888 cu 12 GB RAM și 256 GB memorie internă, o cameră triplă spate cu un senzor de 50 megapixeli și doi senzori. ’48 megapixeli ( unul cu lentilă periscop) și o baterie de 5.000 mAh cu o încărcare wireless și cablată de 67 de wați.

În prezent, Xiaomi nu a furnizat informații cu privire la data la care se află Mi 11 Ultra vor fi comercializate pe piețele globale, dar nu omitem să vă informăm de îndată ce informațiile devin disponibile.

S-ar putea să vă intereseze: Videoclipul Xiaomi Mi 11 Ultra este incredibil

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *