În timp ce echipa de Xiaomi este clar axat pe pregătirea tuturor detaliilor legate de evenimentul 29 martie unde sunt dezvăluite Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra și, de asemenea, Xiaomi Mi Mix 4, cuvintele rostite de Wang Xiang, președintele Xiaomi, ne face să reflectăm asupra viitorului companiei și asupra viitorului lista de preturi a produselor sale.

Criza cipurilor afectează și Xiaomi

În aceste ore, de fapt, după publicarea incredibilelor rezultate fiscale ale companiei în 2020, Xiang a subliniat acest lucru prețul smartphone-urilor Xiaomi poate crește. Motivul? Mormântul criza globală a cipurilor care pune presiune pe sectoare întregi ale pieței, începând cu mașinile și terminând cu electronica de larg consum.

Cu câteva zile în urmă am vorbit despre posibilitatea ca Xiaomi să își revizuiască negativ dependența de Qualcomm concentrându-se în schimb pe MediaTek, tocmai pentru o întrebare legată de dificultatea pe care gigantul american o întâmpină de câteva luni din cauza crizei globale a cipurilor. asta nu vă permite să respectați cantitatea de comenzi avansate de la companiile de smartphone-uri (și nu numai).

În plus, însuși președintele Statelor Unite a declarat în repetate rânduri că ia problema foarte în serios și dorește să o rezolve cât mai curând posibil, dar mai mulți analiști subliniază că criza ar putea dura până la sfârșitul anului.

Este posibil ca criza să aducă imediat o creștere a noilor smartphone-uri Xiaomi la orizont? Este greu de spus, dar faptul că vorbim despre aceasta este un simptom al unei probleme reale și foarte important pentru toată lumea.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *