Acum avem oficialul: Xiaomi a anunțat în cele din urmă pe Weibo că le va prezenta pe cele noi Xiaomi Mi 11 Ultra este Mi 11 Pro pe 29 martie la 12:30 (fusul orar italian). Data și ora coincid cu cele ale unui eveniment global cu care Xiaomi a anunțat ieri tweet.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Ce știm despre Xiaomi Mi 11 Ultra și Mi 11 Pro

Mi 11 Ultra se scurge la începutul anului într-un videoclip practic de pe youtuber și specificațiile par să aparțină unui smartphone mai mult decât un premium: de fapt va fi primul Xiaomi pilot care se poate lăuda cu certificarea IP68.

Modulul foto este de așteptat să fie de înaltă calitate, cu un trio de camere compuse dintr-un senzor principal de 50MP, un senzor ultra-larg de 48MP și unul de 48MP cu periscop și zoom optic digital până la 120x. afișaj secundar pe spate pentru a face selfie-uri de înaltă calitate folosind camerele din spate.

Toate acestea trebuie operate de către Qualcomm Snapdragon 888 și dintr-o baterie de la Ben 5000 mAh în sprijinul încărcării rapide 67 W, atât wireless, cât și cablat. Afișajul va fi QHD + OLED cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Mi 11 Pro ar trebui să aibă specificații tehnice similare cu Ultra, dar spre deosebire de acesta din urmă ar trebui să aibă o baterie mai puțin capabilă și un sistem de cameră mai puțin versatil, care ar trebui să vadă lipsa senzorului de unghi larg de 48 MP. În plus, Mi 11 Pro nu ar trebui să aibă afișajul secundar din spate, o caracteristică exclusivă a Mi 11 Pro. Mi 11 Ultra.

Prețurile ambelor smartphone-uri rămân în continuare un mister, chiar dacă Xiaomi a întrebat recent utilizatorii dacă vor cheltui vreodată vreodată 1500 USD pe unul dintre dispozitivele sale. Cu toate acestea, nu știm dacă se refereau la Ultra sau la un posibil pliabil. Ceea ce vă putem spune sigur este că pe 29 martie la 12:30 Mi 11 Ultra și Mi 11 Pro vor fi dezvăluite lumii.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Xiaomi Mi 11 Pro și Mi 11 Ultra vor fi noii campioni de încărcare rapidă

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *