Anunțul oficial al Xiaomi Mi 11 Lite este așteptat luni 29 martie, în cadrul unui eveniment maxi în care vor fi anunțate mai multe produse. În ultimele câteva runde, multe progrese au trecut, dar chiar Xiaomi este cel care dezvăluie prețul și disponibilitatea versiunii 4G, pe pagina dedicată reducerilor de primăvară pe care v-am raportat-o ​​cu ceva timp în urmă.

Prețurile și disponibilitatea Xiaomi Mi 11 Lite 4G

Versiunea 4G a Xiaomi Mi 11 Lite iar printre următoarele produse, Xiaomi dezvăluie și datele, găsim această variantă, care va fi echipată cu Snapdragon 732G. Se așteaptă două tăieri de memorie, 6-64 GB și 6-128 GB și în funcție de imagini vor exista trei culori: negru, albastru și auriu / roz.

Ambele folosesc o cameră triplă din spate, cu un senzor principal de 64 de megapixeli, în timp ce în față camera este introdusă în ecran, în stânga, cu o soluție. gaură de perforare, pe care Xiaomi o numește Dot Display.

Cu toate acestea, cele mai interesante sunt prețurile de vânzare, începând de la 329,90 € pentru versiunea de 6-64 GB până la 349,90 € pentru versiunea de 6-128 GB. Cu ocazia lansării, programată pentru 1:00 pm pe 1 aprilie, versiunea de 6-64 GB va fi redusă cu 30 de euro, ajungând la 299,90 euro. Cu excepția cazului în care un nebun senzațional din aprilie a anticipat, prin urmare, cunoaștem caracteristicile cheie ale noilor smartphone-uri mid-range și, mai presus de toate, prețurile.

Trebuie spus că odată cu lansarea POCO X3 Pro și POCO F3, oferite la prețuri conforme, dacă nu chiar mai mici, acest Xiaomi Mi 11 Lite 4G își va pierde cu siguranță farmecul. Xiaomi va revizui prețurile în jos sau va exista concurență acasă (sau aproape) de când POCO a devenit, cel puțin pe hârtie, independent?

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *