A treia ediție a ShotByMi, concursul foto organizat de Xiaomi care oferă fanilor Mi din toată lumea posibilitatea de a împărtăși fotografiile de mei capturate cu smartphone-urile lor Xiaomi. Anul trecut au fost peste 80.000 de participanți din peste 170 de țări din întreaga lume.

Viziunea ta, istoria ta

Acesta este sloganul celei de-a treia ediții a concursului foto, cu două episoade independente care vor dura două luni fiecare. Sa incepem cu Viață colorată cu fotografii și videoclipuri dedicate acestei teme, fără nicio restricție de conținut, deși videoclipurile scurte sunt foarte recomandate. Chiar și fanii Mi sunt chemați să judece lucrările în concurs, care vor fi afișate pe site-ul web ShotByMi și care pot fi votate în funcție de preferințele dumneavoastră.

Pentru fiecare dintre cele patru categorii, va fi selectată lucrarea care a primit cel mai mare număr de aprecieri, iar Redmi Note 10 va fi atribuită fiecărei. Cei patru jurați, inclusiv italianul Mattia Passarini, vor selecta unsprezece fotografii și videoclipuri și vor atribui un scor fiecărei lucrări pe baza relevanței temei, calității imaginii și a detaliilor tehnice referitoare la compoziție, subiect, lumină, creativitate și emoționalitate.

Conținutul care a obținut cel mai mare scor primește primul premiu, egal cu 5.000 de dolari (sau echivalentul smartphone-urilor Xiaomi lansate în 2021) și o cutie cadou cu unele gadget-uri Xiaomi, în timp ce celor zece finaliști celuilalt primește un Xiaomi Mi 11 și un cutie cadou cu gadget-uri Xiaomi. Doar participanții care au cel puțin 18 ani sunt admiși, sub sancțiunea excluderii din competiție.

Găsiți regulile complete vizitând pagina dedicată competiției, care poate fi accesată prin linkul de mai jos.

Premiile ShotByMi 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *