Sosirea Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11 Lite și, de asemenea, Xiaomi Mi 11 Pro nu împiedică gigantul de dezvoltare al gigantului chinez în ceea ce privește planurile de lansare ale MIUI 12.5 pentru smartphone-urile acceptate.

Nouă actualizare 12.5.1.0.RJJCNXM pentru Xiaomi Mi 10 Ultra

De fapt, în aceste ore, în calitate de colegi în Gizmochina, Utilizatorii Xiaomi Mi 10 Ultra primesc versiunea finală a fișierului MIUI 12.5. Clădirea 12.5.1.0.RJJCNXM, care este lansat în prezent în China, face smartphone-ul Xiaomi Mi 10 Ultra primul care a montat vreodată noua versiune a adaptării Android pe care compania o dezvăluise pentru prima dată în timpul lansării Xiaomi Mi 11 5G.

Cum se actualizează Xiaomi Mi 10 Ultra |

Actualizarea 12.5.1.0.RJJCNXM pentru Xiaomi Mi 10 Ultra este lansată în prezent în China, așa cum am subliniat în capitolul anterior. Deoarece aceasta este clădirea »Beta stabilă„Este inițial lansat pentru un număr limitat de utilizatori pentru a-și testa stabilitatea generală și pentru a evita apariția unor erori critice care au scăpat de faza de testare internă.

Odată ce această fază este finalizată, aceeași versiune va fi lansată tuturor utilizatorilor printr-o simplă actualizare OTA care va fi descărcată prin intermediul panoului de actualizare software corespunzător prezent în setările MIUI.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune smartphone-uri Xiaomi

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *