Xiaomi a prezentat recent noua sa iterație de smartphone-uri cu o singură bandă cu Mi 11 5G, care a fost bine primită de presa din industrie și de public, atât amatori, cât și neamatori. După cum știm, totuși, Xiaomi este, de asemenea, regina smartphone-urilor mid / high end, în care are întotdeauna propuneri foarte valide, dacă nu cel mai bun din clasă. Conform ultimelor zvonuri, casa chineză este gata să lanseze mai multe astfel de dispozitive, inclusiv Mi 11 Lite, care ar trebui să ajungă în versiune 4G și 5G.

Leaker-ul Sudhanshu, de mai sus Stare de nervozitate, a raportat că acest dispozitiv ar trebui să sosească și în Europa și a scurs o mulțime de informații despre presupusa variantă 4G a dispozitivului. Specificațiile acestui telefon ar trebui să fie foarte respectabile, cu un ecran de 6,55 inch AMOLED de la 90 Hz de rată de reîmprospătare dar mai presus de toate unul Snapdragon 732G, SoC foarte bun.

xiaomi mi 11 lite 4G

Dacă specificațiile sunt confirmate, ne vom găsi în fața unui dispozitiv foarte interesant

Sectorul fotografic ar trebui să fie, de asemenea, de un standard bun, cu 3 camere în spate, una principală de 64 MP, un unghi larg probabil de 8 MP și un macro de 5 MP. De asemenea, se pare că dispozitivul va veni cu MIUI 12 bazat pe Android 11, o baterie de 4250 mAh și suport pentru o încărcare rapidă de 33 W. Alte specificații pretinse, mai neașteptate, ca să spunem așa, ar fi de sprijin pentru extinderea memoriei prin microSD șieșec a mufei de 3,5 mm.

Xiaomi mi 11 Lite 4G

Apoi, leaker a speculat despre posibila prezență în cutia de vânzare a încărcătorului și chiar a lansat redări care văd dispozitivul „purtat” în 3 culori: negru, albastru și roz. Din imagini se pare că designul general seamănă cu cel al surorii mari Mi 11 5G, mai ales în ceea ce privește estetica modulului foto din spate.

Dispozitivul ar putea ajunge apoi în China sub numele Xiaomi CC 11, un nume care s-a scurs datorită unor documente de certificare de la organisme chineze. În plus, dispozitivul poate veni într-o variantă cu Snapdragon 775 și în cazul în care sunteți primul din lume cu acest SoC, sperăm să vedem aceeași variantă și în Europa.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *