Să ne ocupăm din nou Xiaomi Mi 11 Ultra, un smartphone de ultimă generație așteptat pe care gigantul chinez intenționează să îl prezinte luni împreună cu Xiaomi Mi 11 Pro și care timp de cel puțin câteva luni ar trebui să reprezinte principalul model al ofertei companiei.

Așteptările amatorilor și profesioniștilor sunt destul de mari și Xiaomi a decis să le trezească curiozitatea publicând o altă previzualizare despre una dintre caracteristicile care vor caracteriza dispozitivul, și anume sistemul său de răcire.

Iată sistemul de răcire Xiaomi Mi 11 Ultra

Acesta este un aspect de importanță primară, întrucât un smartphone care se poate lăuda cu un sistem de răcire adecvat poate solicita procesorului său să împingă în ceea ce privește performanța și puterea brută iar acest lucru poate face diferența în comparație cu modelele competitive.

Printr-o postare pe rețeaua socială chineză Weibo, cofondatorul Xiaomi a anunțat că Xiaomi Mi 11 Ultra se va putea baza pe un sistem de răcire cu „tehnologie full-phase”, nume pe care probabil îl are referitor la cele trei state ale materie (solidă, lichidă și gazoasă).

Xiaomi Mi 11 Ultra

Potrivit Xiaomi, această soluție va putea îmbunătăți conductivitatea termică cu 100% (totuși nu este raportată în raport cu ce), prin implementarea așa-numitei plăci de imersie VC. Un astfel de sistem, care a fost folosit și în Xiaomi Mi 10 Ultra, are același principiu de funcționare ca o cameră standard de abur: lichidul este încălzit până se transformă într-un gaz fierbinte, apoi în camera următoare este răcit înapoi în lichid. Și ciclul se repetă.

Din păcate, detaliile sunt limitate în acest moment, dar luni, în timpul prezentării smartphone-ului, suntem siguri că Xiaomi nu va uita să fie mai exact cu privire la această tehnologie.

Reamintim că printre avantajele Xiaomi Mi 11 Ultra ar trebui să se numere un procesor Qualcomm Snapdragon 888, un afișaj OLED cu rezoluție QHD + și rată de reîmprospătare la 120 Hz, o cameră triplă din spate (cu un senzor primar de 50 megapixeli, însoțit de un unghi ultra larg de 48 megapixeli și un periscop de 48 megapixeli) și o baterie de 5.000 mAh (cu suport pentru încărcare rapidă la 67 W).

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *