Acum câteva zile am raportat certificarea, de către autoritățile europene, a Xiaomi Mi Band 6 subliniază modul în care acest eveniment a indicat posibilitatea unei prezentări foarte scurte. Xiaomi anunță un eveniment care va avea loc luni viitoare în China și care îl va vedea pe marele protagonist Xiaomi Mi 11 Ultra, modelul premium foarte așteptat destinat provocării celor mai bune smartphone-uri din categoria premium în condiții egale.

Cu aceeași ocazie ar trebui, de asemenea, să fie anunțat Notebook-ul meu Pro 2021 dar, conform acestei surse, va fi și ziua Xiaomi Mi Band 6, noua versiune a smartband-ului care de-a lungul anilor a obținut întotdeauna succese excelente în vânzări, datorită unei evoluții lente, dar constante.

Dacă din punct de vedere estetic nu se așteaptă știri relevante, după cum imaginea de mai sus pare să confirme, furnizarea de senzori ar trebui să devină cu adevărat serioasă. Pe lângă sistemul clasic de măsurare a ritmului cardiac, Mi Band 6 va putea, potrivit celor din interior, să măsoare nivelul de oxigen din sânge (SpO2) și să aibă un receptor GPS, pentru a-și urmări antrenamentele.

Apropo, se pare că vor fi recunoscute 30 de activități de formare diferite, comparativ cu 11 din generația actuală, vor exista mai multe integrări cu WhatsApp și Telegram, iar suportul pentru emoji va fi sporit. Ecranul ar trebui să fie puțin mai mare decât cel al Mi Band 5 și cu o rezoluție mai mare, pentru a îmbunătăți calitatea vizuală.

Totuși, ceea ce îl interesează cel mai mult pe Mi Fans este prețul și, conform zvonurilor, nu ar trebui să se schimbe, cel puțin pe piața chineză: 189 de yuani pentru modelul de bază și 229 de yuani pentru cel cu NFC, respectiv 25 și 30 auro China . Deci, marcați data de 29 martie în calendarul dvs., pentru că ne așteaptă atât de multe lucruri noi.

Pe copertă Xiaomi Mi Band 5

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *