Sosirea Xiaomi Mi 11 5G a fost doar o previzualizare a ceea ce gigantul chinez a depozitat pentru cel mai înalt nivel al pieței și, timp de câteva zile, am știut că 29 martie vom cunoaște toate caracteristicile Xiaomi Mi 11 Pro și Xiaomi Mi 11 Ultra live. Deși am vorbit adesea despre sosirea unui smartphone pliabil împreună cu dispozitivul menționat mai sus din seria Mi 11, doar astăzi avem confirmare că compania este pregătită să lanseze Xiaomi Mi Mix 4.

Pe 29 martie vom vedea câteva bune

De fapt, după cum se poate vedea dinimagine teaser publicat de Xiaomi pe Weibo, seria »Se amestecă gata să întoarcereXiaomi nu a făcut o referință clară la modelul Xiaomi Mi Mix 4, dar certificarea TENAA de ieri ne face să credem că este tocmai dispozitivul la care fac trimitere. Compania a reușit să ascundă câteva informații despre caracteristicile primului. dar multe zvonuri indică un design în conformitate cu cel al Samsung Galaxy Z Fold2 5G.

xiaomi mi din 4 martie 29 2021 eveniment

Certificarea TENAA a dezvăluit, de asemenea, o parte a fișei tehnice privind memoria RAM și spațiul de memorie intern. Xiaomi Mi Mix 4 va veni în două variante: una cu 12 GB RAM și 512 GB spațiu intern și alta cu 16 GB RAM și 512 GB memorie internă. Qualcomm Snapdragon 888 SoC, afișajul de 120 Hz și camera principală de 100 MP rămân așteptate, dar neconfirmate.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *