Știm că Xiaomi lucrează de ceva timp la o nouă tabletă din seria Mi Pad, a cincea iterație, dar astăzi avem noi zvonuri despre asta. Unele scurgeri au prezis prezentarea sa la evenimentul Xiaomi acum câteva zile, dar acest lucru nu a fost cazul. Deci, zvonurile despre acest dispozitiv continuă și, în acest caz, se pare că Mi Pad 5 va avea un Snapdragon serie 800 SoC și câteva caracteristici software împrumutate de la Mi MIX FOLD.

Leaker de la Weibo, o platformă de microblogging chineză foarte populară acasă, a anunțat de fapt că funcțiile împrumutate de la Mi MIX FOLD pot fi diferite. De exemplu, interfața vamală a Xiaomi depus la MIX AM FOLD include un fel de Modul PC, cu un design similar cu cel al Windows. Această interfață vă permite, de asemenea, să gestionați aplicațiile din fereastră, permițându-vă să le organizați după cum doriți pe ecran. Toate acestea ar fi ideale pe un ecran de dimensiuni generoase, precum o tabletă.

xiaomi mi pad 5 rumor face specificații

Zvonurile adaugă apoi că ecranul Mi Pad 5 poate să nu aibă o densitate de pixel pe inch foarte mare, dar acest decalaj ar trebui să fie umplut cu o rată de reîmprospătare ridicată. După cum sa menționat anterior, pentru a finaliza această scurgere, va exista adoptarea unei serii Snapdragon 800 de la Xiaomi, probabil 870, dar nu se spune că Xiaomi nu poate folosi „noul” 860.

Privind zvonurile anterioare, este posibil ca această nouă tabletă să aibă un ecran de 11 inci cu rezoluție de 2K și o rată de reîmprospătare de 144Hz cu o rată de reîmprospătare tactilă de 480Hz. Evident, ca întotdeauna, toate acestea fac parte din așa-numitele zvonuri, care ar trebui luate întotdeauna cu un bob de sare.

Citește și: Cele mai bune tablete Android

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *