Deși este conceput în principal pentru piața internă, Xiaomi Mi Reader Pro este un e-reader pregătit și pentru piețele occidentale, datorită posibilității de a seta limba engleză permițându-vă să utilizați interfața fără probleme.

Xiaomi Mi Reader Pro oferit la Banggood

Prezentată la sfârșitul anului 2020, cartea electronică a Xiaomi nu pare să fie destinată, cel puțin deocamdată, să ajungă pe piețele internaționale, dar, spre deosebire de alte produse, se poate baza pe limba engleză. Prezența Android 8.1 la bord, cea mai recentă versiune a robotului verde compatibil cu cititoarele electronice, garantează apoi versatilitatea care nu poate fi găsită pe cititoarele dedicate, precum cele ale Amazon și Kobo.

Din punct de vedere tehnic Xiaomi Mi Reader Pro Fără teamă de comparație, datorită unui ecran E-Ink Carta HD de 7,8 inci, cu o rezoluție de 1404 x 1872 pixeli (300 ppi), cu lumină rece și caldă pentru un confort maxim de citire, atât noaptea, cât și ziua bine noapte. Cei 32 GB de memorie internă vă permit să stocați o cantitate mare de conținut, iar bateria de 3.200 mAh permite o autonomie decisiv ridicată.

Punctul culminant este însă prezența Android 8.1 care vă permite să instalați aplicații terțe, să le extindeți funcționalitatea pe lângă cele clasice. Conectivitatea este foarte bogată, care pe lângă WiFi dual-band, care poate fi folosit pentru a transfera gratuit în memoria internă, oferă și Bluetooth 5.0. Sunt acceptate PDF, EPUB, MOBI și multe alte formate, formate audio precum WAV și MP3 și PNG, JPG, TIFF și formate de imagine BMP. Iar pentru cărțile protejate prin DRM utilizați numai aplicații descărcabile de la terți. Există un port micro USB pentru încărcarea bateriei interne și pentru conectarea la computer.

Xiaomi Mi Reader Pro este disponibil pe Banggood la un preț deosebit de atractiv, datorită dimensiunii ecranului și capacității de a citi mai multe formate. Urmând linkul și codul de reducere

Cumpărați Xiaomi Mi Reader pro pe Banggood pentru 213,01 euro cu codul BG8f776e

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *