Xiaomi este cel mai bine cunoscut ca producător de smartphoneCu toate acestea, compania oferă o gamă largă de produse disponibile în catalogul său, care includ articole pentru casă inteligentă, drone, scutere electrice și așa mai departe.

Astăzi Xiaomi a dezvăluit oficial Xiaomi Mi Zoom Bracket Selfie Stick, stick selfie telescopic multi-utilizare care se adaugă la catalogul său extins de accesorii.

Mi Zoom Bracket Selfie Stick este ca un cuțit elvețian

Cu acest stick selfie, utilizatorii pot mări și micșora cu ușurință în timp ce captează imagini și videoclipuri și pot comuta rapid între camerele din față și din spate chiar și de la distanță, folosind un buton convenabil.

Mânerul stick-ului selfie poate fi ușor transformat într-un trepied, iar stick-ul selfie acceptă și zoom-ul de la distanță prin intermediul butonului dedicat.

Aceasta este o actualizare anterioară a produsului, care face acest accesoriu foarte versatil, la îndemână și ușor de transportat.

Xiaomi Mi Zoom Bracket Selfie Stick va fi la vânzare la crowdfunding în China pe Xiaomi Mall și Xiaomi Home de la 10 dimineața pe 24 martie cu un preț de lansare de 79 de yuani (aproximativ 10 euro), inclusiv costurile de transport. Momentan nu avem informații cu privire la posibila comercializare a produsului în alte țări.

Citește și: Revizuiește Redmi 10 Pro Notă: afișajul Amoled de 120 Hz este punctul culminant

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *