Răspunsuri Yahoo

Din păcate, este timpul: Yahoo Answers se închide pe 4 mai. Site-ul s-a născut în 2005, făcându-l unul dintre cele mai lungi site-uri de întrebări și răspunsuri de pe internet. Procesul nu se va întâmpla peste noapte, dar va urma unul închis treptat, în urma deciziei grupului Verizon Media, proprietarul site-ului.

În ciuda faptului că este o platformă de lungă durată și care până nu cu prea mulți ani în urmă se bucura de o anumită popularitate, Yahoo Answers a suferit în mod evident de probleme prea mari pentru a fi realizate. Site-ul a suferit cu siguranță mult din cauza concurenței altor site-uri similare, Quora, în primul rând, oferind caracteristici mai avansate, o clasificare mai bună a conținutului și o calitate generală a conținutului mai bună, atât în ​​ceea ce privește întrebările, cât și răspunsurile.

Platforma începe procesul de închidere pe 20 aprilie, când încetați să acceptați aplicații noi. Din 4 mai, site-ul va fi închis oficial și va permite utilizatorilor să descarce doar o arhivă a datelor și conținutului postat pe site de către 30 iunie. După această dată fatală, pagina principală Yahoo Answers redirecționează către pagina principală Yahoo Answers. Yahoo.

Răspunsuri Yahoo

Yahoo Answers, în mod surprinzător, a suferit de statistici de utilizare slabe

„Răspunsurile Yahoo au fost o parte esențială a produselor și serviciilor Yahoo, dar au devenit mai puțin populare de-a lungul anilor, datorită schimbării obiceiurilor utilizatorilor”, a spus compania într-un mesaj adresat consumatorilor. „În acest moment, am decis să ne îndreptăm atenția și resursele dincolo de Yahoo Answers pentru a ne concentra asupra produselor care pot fi mai utile membrilor noștri și să ofere utilizatorilor conținut de calitate superioară.”

Pe lângă problemele menționate mai sus, Yahoo Answers a fost, de asemenea, mai mult decât secțiunea de întrebări și răspunsuri Google. Motorul de căutare vă permite să puneți întrebări prin intermediul unui widget, pe care utilizatorul îl poate consulta fără a vizita alte site-uri. Declinul acestei platforme istorice a fost deja marcat de ceva timp, iar această închidere este semnificativă pentru schimbarea conținutului și pentru modalitățile de a vă deplasa foarte repede pe internet.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *