YouTube experimentează noi funcționalități legate de produse care apar în videoclipuri. Platforma rulează de fapt pe un ecran capabil să se închidă automat produsele care apar, astfel încât utilizatorii să poată afla mai multe sau să vizioneze mai multe videoclipuri.

YouTube experimentează cu o funcție pentru a arăta mai multe despre produsele video

După cum putem citi în secțiunea forumului de asistență Google dedicat YouTube și funcțiilor experimentale, în aceste zile dezvoltatorii testează o noutate interesantă, concepută pentru a arăta lista produselor găsite în videoclipuri, altele decât înrudite.

Nu este încă clar cât de exact va fi și cum va diferi de algoritmul deja cunoscut, dar ca punct de plecare avem „Produse din acest videoclip„În testarea de ceva timp (și pe care o vedem în imaginea de mai jos): în ceea ce privește ultima funcție, totuși, noua ar trebui să se concentreze pe propunerea mai multor videoclipuri cu acele produse ca protagoniști și nu pe linkurile de cumpărături. Echipa Google spune că scopul este „ajutați oamenii să descopere mai multe videoclipuri și informații despre aceste produse pe YouTube“.

youtube

Aceste videoclipuri ar trebui să apară de fapt printre cele recomandate utilizatorilor care se vor roti sub player însuși. După cum sa specificat pe forum, totuși, părăsim Statele Unite pentru a experimenta, ca în majoritatea cazurilor. Probabil vom afla mai multe în următoarele săptămâni, așa că rămâneți la curent. Între timp te întrebăm: crezi că ar fi util ca noutate? Spune-ne în căsuța de mai jos.

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune aplicații de editare video de pe smartphone-uri, selecția 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *