Să ne întoarcem la YouTube Shorts, soluția proiectată de echipa Google pentru a concura cu TikTok și a cărei lansare în SUA în versiune beta a fost anunțată luna trecută.

Shorturile YouTube pot fi văzute ca o soluție concepută pentru a permite utilizatorilor să creeze filme scurte (cu un număr limitat de instrumente pe care Google intenționează să le extindă în viitorul apropiat), care să fie distribuite pe platforma video.

În ultimele ore, echipa YouTube a publicat o postare pe blog și apoi a eliminat-o (probabil greșeala a fost comisă cu câteva zile mai devreme) pentru a anunța că YouTube Shorts va fi disponibil oficial în SUA de joi, 18 martie, deși va dura o câteva săptămâni pentru a ajunge cu adevărat la toți utilizatorii.

Pantaloni scurți de pe YouTube

Odată disponibil, utilizatorii vor putea vedea noua funcționalitate în secțiunea relevantă de pe pagina principală a aplicației YouTube.

YouTube testează o caracteristică foarte inteligentă

Încă subiectul știrilor de pe YouTube, oricine dorește să încarce conținut pe platformă trebuie să respecte regulile drepturi de autor și, în caz de încălcare, videoclipul ofensator poate fi eliminat.

Se întâmplă adesea ca utilizatorii să încalce regulile despre ei drepturi de autor neintenționat și, tocmai din acest motiv, echipa YouTube testează un nou sistem care vă poate ajuta atunci când încărcați un videoclip pe platformă.

Următoarea imagine, postată mai sus Stare de nervozitate de Matt Navarra, ne arată noul instrument creat de echipa YouTube:

YouTube

În practică, acest instrument permite utilizatorilor să scaneze videoclipul pentru orice încălcare înainte de a încărca pe platformă, astfel încât să poată face corecturile necesare.

Evident, acest sistem nu va oferi utilizatorilor o garanție completă, iar videoclipurile, odată publicate pe YouTube, pot fi încă raportate pentru încălcarea drepturi de autor dar este totuși o soluție care poate evita unele dintre posibilele probleme.

În prezent nu există informații despre momentul în care acest sistem va fi disponibil pentru toți utilizatorii.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *