Anul trecut Google a înlocuit pictogramele gri cu contrast redus din aplicație YouTube cu cele albe actuale în stilul de artă de linie mai vizibil.

Arată ca aplicația Muzica pe YouTube este pe cale să primească același restyling, de fapt aceleași pictograme sunt deja testate.

YouTube Music primește aceleași pictograme ca și YouTube

La fel ca în cazul YouTube, pictogramele YouTube Music și textul corespunzător scad un gri plictisitor în favoarea unui alb mai strălucitor în modul întunecat, în timp ce devin negre în modul luminos.

Această modificare afectează aproape toate pictogramele și textul vizibil în aplicație, de la paginile artistului la ecranul jocului în prezent. Mai jos puteți vedea cum arată.

Iconografia actualizată nu este legată de o versiune specifică a aplicației, dar pare să facă parte dintr-un text de pe server, deci nu este vizibilă pentru toți utilizatorii.

Din păcate, în prezent nu există nicio claritate asupra momentului în care pictogramele YouTube vor ajunge în cele din urmă în YouTube Music. Primul indiciu de restilizare datează de acum aproape două luni, dar până acum nu toți utilizatorii au primit noile pictograme.

Cu câteva zile în urmă YouTube Music a primit butonul de redare aleatorie și sperăm că va fi momentul potrivit, deoarece Google încearcă de luni de zile să introducă această caracteristică de bază fără succes, din cauza bug-urilor în curs care au obligat compania să retragă actualizarea de mai multe ori.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *