Cu ocazia lansării noilor smartphone-uri din seria 30, ZTE a introdus, de asemenea, noul său ceas inteligent pe piața chineză, ZTE Watch GT. Dispozitivul are o estetică foarte asemănătoare cu cea a Ceas HUAWEI GT 2 și se caracterizează prin cutia rotundă.

Caracteristici, disponibilitate și preț pentru ZTE Watch GT

ZTE Watch GT este un ceas inteligent ușor, confortabil, funcțional și relativ accesibil. Ceasul este echipat cu Afișaj AMOLED curbat 2,5D de 1,19 inci așezat pe un corp din aliaj de aluminiu. Cântărind doar 30 de grame, ZTE spune că noul său ceas inteligent oferă o experiență de utilizator concepută pentru a asigura cel mai mare confort pe care l-a avut vreodată.

ZTE Watch GT este un dispozitiv complet în ceea ce privește caracteristicile, inclusiv multe dintre opțiunile și funcțiile pe care le oferă alte dispozitive din gen – și adesea poziționate într-o gamă de prețuri mai ridicată -. Smartwatch-ul oferă monitorizarea continuă a ritmului cardiac, complet cu alerte anormale ale ritmului cardiac; monitorizarea nivelul oxigenului din sânge, monitorizarea somnului și activitatea sportivă. Apropo de aceasta, ZTE Watch GT acceptă șaisprezece moduri de antrenament diferite, inclusiv alergare, bandă de alergat, mers pe jos, ciclism, spinning, yoga, greutate corporală, baschet și chiar fotbal.

Despre fotbal, acesta este un instrument excelent pentru jucătorii de fotbal. Ceasul inteligent, de fapt, este echipat cu un sistem de poziționare GPS multimodal și o funcție specială care, după urmărirea pozițiilor jocului, oferă una harta termografica cu zonele în care am fost cel mai activ în timpul unui joc. Pentru fiecare activitate, ZTE Watch GT oferă urmărirea caloriilor, vitezei, treptelor și distanței, precum și a ritmului cardiac.

În plus, ceasul inteligent este rezistent la apă până la 5 ATM, astfel încât poate fi purtat în timp ce înotați (unul dintre modurile sportive disponibile este înotul). Există, de asemenea, posibilitatea de a gestionați notificările de la încheietura mâinii, inclusiv apelurile primite; capacitatea de a face fotografii de la distanță, folosind ceasul inteligent ca declanșator; și posibilitatea de a personaliza ceasul alegând dintre mai multe opțiuni și stiluri diferite, de a controla redarea muzicii și de a scoate încheietura mâinii pentru a activa ecranul.

Ultimul, dar nu cel din urmă, ZTE Watch GT oferă până la cincisprezece zile de autonomie folosind normal și până la douăzeci și trei de zile în modul ultra-economisire. Ceasul inteligent este disponibil în China la un preț de 599 de yuani (aproximativ 78 de euro la cursul de schimb actual).

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *