Știrile care ies din lume LG par a fi din ce în ce mai rău, cel puțin pentru secțiunea mobilă. De fapt, compania sud-coreeană este din nou protagonistul zvonurilor negative, deoarece este posibil ca nu numai, așa cum au sugerat alte zvonuri, că LG poate părăsi piața smartphone-urilor, dar va opri, de asemenea, suportul software pentru utilizatorii actuali ai mărcii. Așadar, după ce vânzările mărcii par să fi eșuat de două ori, viitorul său pare să fie sigilat.

Zvonul circula prin leaker Tron ne spune că se așteaptă ca LG să își confirme ieșirea de pe piața mobilă la începutul lunii aprilie. Din păcate, ar fi plauzibil, deoarece până la sfârșitul anului 2020 s-a strâns bine 23 sferturi cu pierderi consecutive. LG nu a putut să nu admită dificultățile din ianuarie, dar de atunci au urmat zvonuri negative, fără nicio negare din partea companiei. Se pare că angajații afectați de această reducere vor fi transferați în sectorul electrocasnicelor, unde din fericire compania își mai are vocea pe piață.

LG Wing

După anularea planurilor pentru telefonul vorbăreț care vorbea atât de mult la începutul anului, compania pare să fi anulat toate planurile pentru noile smartphone-uri viitoare. Totuși, ceea ce este cel mai dezamăgitor este posibila lipsă de suport software în viitor, deoarece acest lucru ar costa și LG.

Este posibil ca LG aduce actualizări precum Android 11, de acum câteva zile ni s-a spus despre o scurgere despre o presupusă foaie de parcurs a actualizărilor la cel mai recent sistem de operare Google. Soluțiile de securitate pot veni în continuare, dar ceea ce se înțelege prin suportul software actual este adăugarea de noi funcții și un angajament real din partea companiei-mamă de a îmbunătăți experiența utilizatorului, ceea ce poate lipsi în perioada următoare pentru utilizatorii LG.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *