Samsung va lansa probabil două smartphone-uri pliabile anul acesta, Galaxy Z Flip 2 si Galaxy Z Fold 3. În noile zvonuri, au fost anticipate unele presupuse specificații și mai ales culori. Primul Z Flip a fost lansat anul trecut, în februarie, dar, evident, succesorul durează mai mult decât se aștepta, în timp ce Galaxy Z Fold 3 va ajunge probabil în a doua jumătate a acestui an, precum predecesorii săi.

Samsung Galaxy Fold

Culori noi și posibile tăieri de memorie

Unul dintre zvonurile din acest caz, așa cum am menționat, s-a concentrat asupra posibilelor culori cu care aceste două dispozitive ar trebui să ajungă pe piață. În acest caz, Galaxy Z Flip 2 ar trebui lansat în diferite culori, cum ar fi violet deschis, negru, bej și verde. Galaxy Z Fold 3 ar trebui să vină în negru și verde, dar este posibil să adăugați alte culori.

În schimb, alte zvonuri se referă la numerele de model atribuite celor două smartphone-uri pliabile de Samsung: SM-F711 pentru Flip 2 și SM-F926 pentru Fold 3. Este, de asemenea, posibil ca ambele să vină cu One UI 3.5 bazat pe Android 11. Există De asemenea, este o șansă bună ca Galaxy Z Flip 2 să vină în două dimensiuni de memorie, 128 și 256 GB, în timp ce Z Fold 3 ar trebui să aibă o capacitate minimă de stocare de 256 GB.

Samsung Galaxy Z Flip

Galaxy Z Fold 3 este așteptat să fie primul Samsung pliabil cu rezistență parțială la apă

Compania coreeană caută în mod constant noi soluții pentru a-și îmbunătăți plierea și se pare că va beneficia din nou de Folding 3. Dispozitivul ar trebui să primească de fapt rezistență la stropire de apă, datorită îmbunătățirii generale a calității clădirii și a balamalei noi, slăbiciune mare de acest tip de dispozitiv.

Galaxy Z Fold 3 nu ar trebui să primească certificare IP, dar vestea rezistenței parțiale la apă, dacă va fi confirmată, va fi foarte importantă pentru viitorul smartphone-urilor pliabile în general. În orice caz, nu se știe încă când Samsung va lansa ambele dispozitive și dacă anunțul va ajunge la ambele simultan sau nu.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *